I love my sofa

Soffan. Soffan är min älskling ikväll. Har ätit lite mumsig kvällsmat, funderar på om jag ska ta en glass eller lite daim?
Imorgon ska jag sova ut länge, sen ska jag tagga all day long inför Håkan Hellström med min babe!


Banan? 4011. Gurka? 4597. Hjälp

Har jobbat på Servett all week long, alla PLU koder snurrar i mitt huvud på nätterna. Igårkväll var jag och ett gäng andra i Almekärrsparken och grillade, himmelens mysigt!
Idag jobbar jag mellan 16-21.15, sen ska jag ha en jäkligt lång dejt med soffan innan det är dags för Håkan på lördag!


Grattis till min fina Lovisa

Igår bjöds det på mumsig mat hos Lovisa, paj blev det som utlovat! Jättemysig kväll, blev ganska tidigt för mig dock efter en lång och ganska tung dag.
Idag har jag varit med Wilmer och hans mamma inne i stan och gått på lite lägenhetsvisningar, sen blev det lunch med mamsen också. Och det roligaste på hela dagen, Wille har fått igång sin gamla moppe igen, så vi drog iväg på lite äventyr! (Läs till hans gamla skola i Ingared och spelade basket.) Sjukt skoj i alla fall, nästan så att man längtar tillbaka lite till den gamla moppetiden. 
 

Tre från studenten


Jun. 01, 2013

Grattis till alla studenter igår! Hade en jättefin solig dag som avslutades med studentfest på Scandic Opalen i Göteborg. Inte den mest ultimata festlokalen kanske men det blir vad man gör det till!
Nu är Joanna och jag påväg till Lovisa som ska fira sina 20 år i livet, har hört rykten om att det serveras paj.... MUMS.