bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Bokat

Hotell är bokat till första nätterna i Bangkok! Skönt att ha det fixat faktiskt. Tror inte att jag kommer vara så kaxig när jag kommer fram ensam och jetlagad... Gaaaaah! Så sjukt! Nästa helg liksom? Jaja. Nu ska jag krypa upp i soffan hos Wilmer och mysa! Måste passa på innan jag åker. 


 
 
 
 

Eller nej, vem försöker jag lura? Han spelar mobilspel (han försöker slå mitt rekord) och jag kommer sätta på sims så fort jag skrivit klart detta inlägg.

Redan nästa vecka!

Har spenderat kvällen hos min bror Patrik och hans flickvän Terese. Har fått en massa bra resetips och lånat ryggsäck. Kände mig som en felplacerad backpacker när jag gick med den stora ryggsäcken hem genom Lerums centrum. När jag kommer bära runt på den nästa gång så kommer det vara i ett liiite varmare klimat. Ingen mer snö. När jag kommer hem igen är det nästan sommar! 
Idag kan jag förresten säga att jag åker nästa vecka. Dock nästa söndag, så det är ju i princip två veckor. Men ändå! 

14 dagar kvar!

14 dagar. 14 dagar! Det är väll dumt att vara nervös när jag bara ska vara borta i tre månader, men det är jag ändå. Tre månader är lång tid utan pussar och kramar från sina favoriter. Tur att Joanna är med, får skeda med henne om kvällarna.
Men med 14 dagar kvar är det faktiskt dags att börja packa. Skriva checklista och kolla så att allt småfix är fixat! Fixfixfix!


postcards

Tänkte bara berätta mitt val av namn till bloggeliloggen. Självklart är det ju from far away, jag kommer ju vara ganska många mil bort. MEN, det är även namnet på en låt av mitt favvoband Coldplay - Postcards from far away. 
Så lyssna och njut. Och tänk på mig. 
 
Coldplay – Postcards From Far Away

20 dagar

Som några av er vet som har klickat in på denna blogg så ska jag fly landet i tre månader. Jag ska fly till stränder, till storstäder, till hav, till drinkar och böcker. Och jag ska fly tillsammans med min bästa vän Joanna. Och ni som känner mig vet nog redan vem det är. Vi ska under tre månader ta oss igenom alla godbitar i Thailand, Malaysia och Filippinerna. 
Jag lämnar landet den 10 februari och möter upp Joanna i Bangkok när hon landar där den 12. Exakt 20 dagar kvar. Och jag har redan börjat packa. Haha nej inte riktigt. Men jag har börjat lägga fram kläder och annat på soffan för att hinna längta riktigt mycket innan dagen kommer. 
Så här kan ni följa med på en liten del av resan när jag har tillgång till wifi och lusten till att göra er avundsjuka på hur underbart vi har det! Enjoy! 
 
Bjuder på några bilder från våra tidigare, hysteriskt roliga, resor!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.