Första dagen avklarad!

Första dagen på Servett avklarad! Var bara där några timmar, fick kläder, schema och övat lite i kassan. Känns så himla roligt!
Nu sitter jag och njuter av en smoothie innan jag ska tvätta alla speglar i huset, jippey...


Aj.

Har. Så. Ont. I. Min. Kropp.
Wilmer körde ett benpass med mig på gymmet idag, fyfan. Vet inte hur många gånger jag sa att jag hatade honom, men vi blev sams efter jag fått ta en dusch!
Resten av dagen har gått åt till städning och en tur till tippen med en massa skräp. Myste lite på Stamsjönsbrygga med Wille också!


Darin

Ligger i sängen efter en toppenkväll. Middag och vin med Joanna, Darin och sen stötte vi på några gamla vänner från Flodatrakterna som vi tog några öl med! Tror jag har fått tillbaka min förälskelse på Darin som jag hade för snart 10 år sen, fin pojk detdära.

Nu ligger jag i sängen och kollar Modern family, älskar att Wille har netflix som jag kan snylta av ❤


En jävligt bra dag

Har precis satt i med godaste mackorna någonsin. Hann tyvärr äta upp dom innan jag kunde ta kort till er, men det var knäckebröd med skinka, avokado och örtsalt - MUMS.
Jag har även vart och köpt godis efter ett mycket glädjande telefonsamtal, första lösgodiset sen i februari - MUMS.

Ikväll är det middag och Darin med Joanna, det är fredag, det är varmt ute och Sunes sommar går på tv. THE GREAT DAY GOES ON AND ON!


Landet lagom

Hej igen. Back on track in Sweden! Sen sist då? Har hunnit med att överraska min familj, sa att vi skulle komma hem på onsdagen men så kom vi på tisdagen - busigt busigt! Jag har hunnit träffa mina fina vänner, festa loss, jobbajobba och packapacka. Imorgon är det fredag och jag har planerat in en helkväll med Joanna och Darin på Liseberg, l to the ovely!

https://cdn2.cdnme.se/4053905/7-3/pic_519e68da9606ee15b2292247.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4053905/7-3/pic_519e68fbe087c34263cbd25e.jpg" class="image">


Hongkong

Hong kong är helt galet. Allt är enormt. Och hela stan känns som ett stort tetrisspel! Och shoppingen... Kommer hem med en ny garderob kan man väll säga!
Det här är verkligen en storstorstad. Det kryllar av folk och det är blinkande skyltar så långt man kan se dygnet runt. Helt underbart. Tror inte jag skulle kunna leva i en sån här stor stad för länge, men för några dagar är det underbart.

Imorgon ska vi gå till Hongkongs finaste utsiktsplats och sen äta middag på hard rock café, mumsigt värre!


Grattis Wilmer!

Och hallå! Glömde helt gratta min fina pojkvän på hans födelsedag igår här på bloggen. Trodde jag hade fått med alla sociala nätverk, men ack nej!
Så GRATTIS WILMER på din stora 20 årsdag!
Trots att jag inte kunde vara där så var mamma snäll och lämnade min (eller snarare mina) presenter, så jag är inte världens hemskaste flickvän! Fick vara med över Skype när han öppnade och som jag saknade honom. Tre månader ifrån varandra har gått finemang, men nu börjar jag längta efter min prins.
För någon vecka sedan vaknade jag och såg att jag höll mig själv i handen.... Så ja... Behöver lite kramar när jag kommer hem helt enkelt haha.

Nu ska jag passa på att kramas lite med Joanna istället, kommer bli tomt utan henne efter tre månader sammansvetsade!


Putte och Terese

Den fina bilden på Putte och Terese har jag burit med mig i plånboken varje dag under resan. Försöker dock komma på vad dom inte skulle ha gjort..?
Hade kanske passat bättre med "gör allt vi skulle ha gjort"!


Mot Hongkong!

Har haft tolv helt underbara dagar i Filippinerna, tio av dom hos Birger. Birger är för er som inte vet, en familjekompis som lever livet som "yachty", som har vart snäll och tagit hand om oss här i Filippinerna!
Vi har haft en hel segelbåt för oss själva då Birger precis har köpt en ny. H E L T U N D E R B A R T. Så vi har tillbringat de senaste två veckorna med att lapa sol på däck och ta ett dopp i havet. Ja, nu är det dags för er att bli avundsjuka!
Vi hann även med att se undergroundriver, en flod som går genom en grott, jätte fräckt!

Nu sitter vi på bussen i Manila påväg till flygplatsen (wifi på bussen, oh yeah). Ikväll landar vi i Hongkong för att spendera våra sista dagar innan hemresan. Så sjukt. Känns som igår att jag skrev att det bara var tre veckor kvar, och nu är det inte ens en! På onsdag, 11.15 landar vi på Landvetter. Sjuuuuukt.
"Vi ses på onsdag" kan jag liksom säga nu! Herre.