Shut up

Har vart inne i stan idag och köpt ett "håll käften" läppstift. Känns gött. Går utanför min trygghetszon lite vilket är bra. Ett poäng till mig. Väntar fortfarande på mitt visum. Väntar och väntar. 
Har två jobbdagar kvar för veckan, men har fina planer ändå. Bio imorgon med mami och tjejkväll på lördag (med drinkar). 




New girl

Tips till er med brustet hjärta, eller om ni bara är lite ledsen kanske. 

En fin serie med underbara Zooey Deschanel.
Min godnattsaga nu när det är extra svårt att somna. 





Stopp

Min underbara mamma tog med mig till Falkenbergs strandbad i fredags för en mysig mammadotter dag. Fick ansiktsbehandling och på kvällen åt vi en supergod middag och drack en massa gott. Världens finaste mamma. 


Igår jobbade jag på Hotellet. Det gick bra men usch va det var jobbigt. Trodde att varje blå jacka innehöll någon som jag verkligen vill träffa. Fy. 


gossipgirl







Den heliga boken

Har spenderat hela min helg med min största energikälla just nu. I fredags var vi på andra lång med Malin och hade tjejsnack över vin och drinkar. Vi avslutade med några timmars dans vilket alltid är bra. 
I lördags åkte jag in till stan under tiden Joanna var duktig och jobbade och sen hade vi en hemmakväll fylld av mat, choklad och paradise hotel. 

Väldigt skönt med en helg utan att tänka på annat. Inte oroa sig. Inte gråta. Bara skratta och leva lite. Ångstenen kom på söndagskvällen när jag var hemma igen, men det är bara att bita ihop. 


Och jag måste säga ännu en gång att jag har världens finaste vän. Min älskade, underbara syster har gjort en bok till mig i mina sorgliga tider, med helt magiska bilder på henne med fantastiska texter till. Åh så jag älskar henne för detta. Tack. 





Love is the answer






Closing walls and ticking clocks

Varför går tiden som långsammast när man vill att den ska gå som snabbast? När man behöver att tiden ska gå snabbt?

I need less time.