Kossa muuuu

Nu är vi ÄNTLIGEN framme på Ko Samui efter lite av en stressdag igår...
Vi checkade ut från vårt hotell vid Bangkok lite innan 12, då vår guide som vi hade haft på onsdagen erbjöd sig att köra oss till busshållplatsen vi skulle till och sen ta oss till MBK (som tydligen var nära). Det var med hans företag som vi bokat buss, båt och första natt på hotellet med nu till Ko Samui.
Efter två timmar av velande kom vi äntligen fram till "busshållplatsen". Som visade sig vara ett kontor till en resebyrå, därifrån skulle vi tydligen vara lite innan fem för att då få skjuts med en bil till den riktiga bussen!
Inga problem tänker vi och dödar lite tid på Kosam road. Och som de typiska svenskar vi är, är vi på deras kontor tjugo i fem. Tjugo i sex kommer bilen som vi ska åka med till vår buss mot Ko Samui... Men ack nej. Med denna bussen åker vi i kanske tjugo minuter, till ytterligare en uppsamlingsplats - där vi får vänta till halv sju då nästa bil kom!
Nu får jag tillägga att vår buss skulle gå klockan 19.00.

Ett par ganska irriterade tjejer satt i den bilen. Det är så frustrerande att inga kan prata engelska! Man blir bara skickade runt som en flock djur, haha.
Som tur va väntade bussen på oss när vi var framme vid 20.00. Nästa problem var när vi kom till Ko Samui och skulle ta taxi till vårt hotell, vår taxi chaufför släppte av oss på en gata med en massa hotell och sa att vårt låg där. Tror ni att det gjorde det? Nej. Vi fick väll promenera med våra tunga ryggsäckar i tjugo minuter innan vi hittade rätt.

NU har vi i alla fall unnat oss att prova på fisk spa för fötterna, en massa små fiskar äter på ens fötter så de blir lena och fina! Oj va det kittlades! Många thailändare stod runt omkring och skrattade åt oss, tydligen har vi lite känsligare fötter än va dem har?

Nu blev det ett himla långt inlägg, guldstjärna till er som tog igenom hela! Nu ska vi powernapa en stund innan vi ska äta middag med Moa och Anna ikväll! Puss o kram

https://cdn1.cdnme.se/4053905/7-3/pic_511e1742e087c3382bf4b1ee.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4053905/7-3/pic_511e1742e087c3382bf4b1ee.jpg" class="image">


Kommentarer
Terese

Haha! Get used to it.. Huvudsaken är att man kommer fram, inte när man gör det!

Patrik #Favoritbrorsan

Haha! Känner inte alls igen mig med det där med bussarna;) bara att vänja sig! Drick alkohol, det lugnar och gör stämningen lite roligare!




* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: