Inte riktigt som planerat

Idag har vi haft en riktig otursdag! Vi har haft väldigt roligt ändå, men en väldans otur!
Från början hade vi planerat att ta en båttur, vi alla tjejer tillsammans för att se lite olika öar runt omkring Lankawi. Jag, Joanna och Jasmine som bor på ett hotell blev tillsagda att vänta utanför Mc Donalds som ligger precis bredvid vårt hotell när vi skulle bli hämtade kl 9 imorse.
9.40 kommer det en helt tom bil som, först kör oss till färjeterminalen och då ger oss hans chef i telefon som berättar att båten redan har gått. De hittade oss inte utanför vårt hotell. - Nej det hade ju varit konstigt tyckte vi eftersom de sa att vi skulle stå vid Mc Donalds. SUCK. Så ingen båttur med Rebecca och Lovisa.
Efter vi fått våra pengar tillbaka bestämmer vi oss i alla fall för att åka till den stora linbanan som finns här, frågar en resebyrå som säger att det bara att ta en taxi upp dit! Toppen säger vi och hoppar in snabbt i en taxi. Och när vi kommer fram, vad tror ni inte det är då? Jo, liften var stängd för underhåll - precis som den är VARJE onsdag. Hur kunde resebyrån inte veta det liksom? Gaaah.
Väl där fick vi istället tips om ett vattenfall som skulle vara såååå fint. Vi behövde bara gå upp för 600 trappsteg för att komma dit... Med förkylning som sitter i både näsa och hals och en kropp som knappt har hört ordet "träning" på en månad som kom vi i alla fall upp efter knappt en kvart. Till en bäck. Knappt en liten fors. Jaha? Det var väll det tänkte vi och gick ner igen.
Vi bestämde oss för att åka till det stora shoppingmallet som vi hört flera prata om. Väl i taxin frågade chauffören om vi inte var trötta som hade gått den stora hajken upp till vattenfallet? Hajk?
"Ja, det tar ju TVÅ timmar" säger han chockat. Vi hade alltså bara gått en yttepyttebit av vägen.
Så. Ja. Det var vår dag, som inte riktigt gick som vi hade tänkt. Fick med mig lite aloe Vera hem i alla fall, och nya Filip flop och ett linne nu på kvällskvisten.
Men imorgon ska vi bannemej upp i den där linbanan!

https://cdn1.cdnme.se/4053905/7-3/pic_51408e7b9606ee75807622cb.jpg" class="image">


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: