Dagar i Noosa

Okej. Vi kom ju som sagt till Noosa i onsdags eftermiddag, möttes av ett himla mysigt hostel som vi fortfarande bor på. Under torsdagen hängde vi på stranden och promenerade runt i den här mysiga lilla staden. På kvällen när vi satt i sällskapsrummet på hostelet så kommer en av hostelets bartender som frågade om vi ville hjälpa till och servera lite dricka på en välgörenhetsgrej på stadens golfklubb på fredagen - självklart sa vi JA! Alltid roligt att hitta på något nytt och oplanerade som vi är så hade vi inte mycket planerat för  fredagen ändå. 
Så klockan 11 kom det en man från klubben och hämtade upp oss och körde oss till golfbanan. När vi fått varsin snygg Corona tröja + keps blev vi utkörda till det 17:e hålet, där vi skulle servera öl. Problemet var att när vi kom dit så fanns det ingen öl. Inget tält. Inget bord. Ingenting. Snälla som vi är satte vi oss där och väntade med budskapet om att snart kommer de med alla grejor till oss. Toppen. Två timmar senare kände vi att, nej, det är lite pinsamt att sitta här och förklara gång på gång för alla som kommer att vi ska servera öl, men vi har inte fått någon öl att servera än. Men precis när vi började promenera tillbaka så kom vår efterlängtade öl. 
Vi hade några roliga timmar där på golfbanan, fick prova att slå (vad heter det? Svinga?) några gånger. Upptäckte att golf inte riktigt är min grej. 

På kvällen hade vi taco-fredag enligt den svenska traditionen med två killar från vårt hostel. Spenderade sen några timmar på stranden med att spela beer pong, himla mysig kväll! 

Igår var det en ganska seg dag, la oss några timmar på stranden, somnade nästan i sällskapsrummet innan vi, klockan 8, fick nog på vår seghet. Bytte om från våra slappekläder och drog på en spontan pubrunda. Slutade på surf klubben där vi träffade på de som hade arrangerat golfen dagen innan. Och som tack för vårt hårda slit så fick vi några nästan för söta och goda drinkar... Louise och jag dansade loss till ABBA och Aha innan vi avslutade dagen med en macka på 7 eleven. Spontant är alltid bäst! 

Pussar och kramar! 







Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: